slide1 slide2 slide3 slide4

The Happy Tunes

Van Zondag 15 oktober 2017, 16:00 tot Zondag 15 oktober 2017, 18:30
Geplaatst door Hanneke
Categorieën: Sixties
Hits: 602

'Het kan niet waar zijn dat deze band live speelt – dit moet een opname zijn!' Dat is het commentaar dat je krijgt wanneer The Happy Tunes spelen. Deze coverband komt oorspronkelijk uit Friesland als side project van de in de jaren '80 aan de weg timmerende band Social Security en werd door Muziekkrant Oor betiteld als coverband met een grote “C”.

De mannen van The Happy Tunes doen de grote bands uit de jaren '60 en '70 herleven. Klassiekers als Strawberry Fields en Eleanore Rigby van The Beatles sieren de setlist evenals de theatrale millionseller Eloise van Barry Ryan maar ook The Monkees, The Turtles, The who, The Rolling Sones, The Doors, The Byrds en The Small Faces met het magistrale Tin Soldiers en het curieuze Don't let me be misunderstood van de Animals en nog veel andere onvergetelijke maar ook biína vergeten songs zullen gespeeld worden.

Voor diegenen die de band nog niet kennen: Een zestal neohippies weten de zaal plat te krijgen met hun favoriete hits van toen. Deze hits brengen ze met veel verve en met een meesterlijke precisie; alleen het krassen van de plaat ontbreekt. Wilt u een avond echt uit uw dak gaan en dat betekent constant swingen en meezingen, dan kunt u echt niet om The Happy Tunes heen.

Bezetting:
Koos Cramer - zang
Nick Cramer - gitaar, zang
Kid van Hees - drums
Jan van Dijk - bas, backing vocals
Klaas Post - gitaar, backing vocals
Paul Bergman – toetsen, backing vocals

Site www.thehappytunes.com

Entree € 15,00 | kinderen tot 12 jaar gratis 

U dient voor deze voorstelling kaarten te reserveren. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Swingsoos
Schoterlandseweg 28, 8412 SZ  Hoornsterzwaag.
Telefoon: (0516) 46 27 00. Mobiel: (06) 27 39 63 97

Email: info@swingsoos.nl
Website: www.swingsoos.nl